Lessen Russisch één-op-één

Lessen Russisch één-op-één

Individuele lessen Russisch van een Russischtalige docent via Skype\Hangouts en op locatie in Alphen aan den Rijn.

Bent u op zoek naar Russische privéles? Wilt u graag lessen op maat volgen? Of gaat u binnenkort een Russisch sprekend land bezoeken en wilt Russische basiswoorden kennen?

Lessen Russisch één-op-één zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die het prettig vinden om op eigen tempo de taal te leren. Om een taal te spreken moet u eigenschappen van die taal weten. Daarom zijn de belangrijkste onderdelen van de les woordenschat, uitspraak, het spreken en natuurlijk ook grammatica. Grammatica is minder leuk dan de andere onderdelen maar noodzakelijk om u goed verstaanbaar te maken.

Ik bied u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin wij tevens met elkaar kennismaken. Tijdens dit gesprek kunt u uw eigen vragen over de lessen stellen, zoals de lengte en dag en tijdstip van de les bespreken.

De lessen van MijnRussisch zijn gebaseerd op een communicatieve methodiek. Het grootste deel van de les praat u. Als het nodig is corrigeer ik uw uitspraak en grammatica.

 

Bij de individuele lessen kunt u kiezen tussen:

Basislessen

Lessen op maat

Conversatielessen

Russisch voor Toeristen

Russische cultuur

Russische geschiedenis

Russisch voor kinderen

 

 

Tijdens deze basiscursus Russisch krijgt u de basis kennis van de Russische taal (grammatica, woordenschat en communicatie).

Tarieven

  60 min
Tarieven 25 euro

 

Lessen op maat

Lessen op maat worden aangepast aan uw startniveau en uw wensen voor de les. Naast lesmateriaal krijgt u een mp3 bestand van de les en als u dat wilt, huiswerk. Het lesstof wordt per e-mail naar u verstuurd. Bij de lessen Russisch op maat gebruik ik presentaties, video’s, foto’s, teksten en liederen.

  60 min
Tarieven 40 euro

 

De bedoeling van de conversatielessen is om uw spreekvaardigheid te trainen. Deze lessen zijn bedoeld voor diegenen die al een goede basiskennis hebben van de Russische taal. De conversatielessen worden aangepast aan uw niveau. Tijdens de lessen kunnen bijvoorbeeld artikelen, films of video’s worden besproken. U kunt zelf, of in samenspraak met uw docent, een thema voor uw les kiezen.

 

Russisch voor Toeristen

Gaat u over 2 - 3 weken naar Rusland en spreekt u nog geen woord Russisch? Bij deze lessen kunt u meerdere lesuren per dag en per week krijgen. U leert de woorden en woordcombinaties die u nodig heeft om in Rusland te “overleven” zonder tolk. Daarnaast krijgt u de benodigde kennis van het Russische alfabet, zodat u teksten begrijpt op de luchthaven, het treinstation, in een hotel, café of restaurant. Als u meer over de taal, cultuur en het land wilt weten, kunt u ook lessen over cultuur en geschiedenis volgen.

 

Bent u geïnteresseerd in de cultuur en geschiedenis van Rusland, Wit-Rusland en Oekraïne? Dan kunt u speciale lessen volgen. Daarin krijgt u meer informatie kennen over die landen. Deze lessen worden in de Nederlandse taal gegeven.

 

Russisch voor kinderen

Een privéles op locatie bij MijnRussisch duurt 60 minuten. De prijs is 15 euro per uur.

 

Naast individuele lessen kunt u ook mijn gratis infotheek op deze website gebruiken. Daar kunt u veel luisteren naar woorden en zinnen, lezen over grammatica en online oefenen.

 

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Eventuele lesboeken zijn niet inbegrepen.

Zijn de lessen vooral voor uw werk? Dan kunt u uw werkgever om een tegemoetkoming in de kosten vragen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met mij op.

Heeft u meer vragen over de individuele Russische les?
Neem contact met mij op voor meer informatie, of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Onze lessen

  • Gert op les Russisch
  • Russische les via Skype
  • Russische les
  • Russische les_Seizoenen_en_maanden